Bordeaux’n yliopisto sekä Montesquieun yliopisto (Bordeaux IV) järjestävät 1.-19.7. 2013 lakiaiheisen kesäkoulun nimeltä “Forum Montesquieu”.
Université Montesquieu

Lakiaiheinen kesäkoulu tuo kolmen viikon ajaksi yhteen opiskelijat, opettajat sekä tutkijat ympäri maailmaa, jotka ovat tekemisissä ranskalaisen lain sekä ihmisoikeuslakien kanssa. Kolmen viikon ajan osanottajat opiskelevat lakeja kansainvälisesti tunnustetun tiedekunnan kanssa. Lisäksi suunnitteilla on inspiroivia kulttuuriaktiviteetteja ranskalaisten perinteiden mukaan.

Bordeaux on yksi Ranskan eloisimmista ja kauneimmista kaupungeista, joka on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan, gastronomiastaan sekä viineistään. Kulttuuriaktiviteetteja sisältävä ohjelma paljastaa Bordeaux’n arkkitehtuurin (Bordeaux on Unescon maailmanperintökohde), Arcachonin lahden ja sen upeat rannat, sekä Montesquieun linnan. Bordeaux onkin kuuluisa akateemisen huippulaadun ja vapaa-ajan yhdistämisestä. Pakettiin kuuluu opetusmaksu, majoitus, lounaat opiskelupäivinä sekä kulttuuriaktiviteettien maksut ja kuljetus niihin.

http://www.idex-univ-bordeaux.fr/ ja http://www.u-bordeaux4.fr/

 

Forum Montesquieu Droit et Justice

Pôle Juridique et Judiciaire

35 place Pey Berland

CS 6175

33076 BORDEAUX CEDEX (France)

Tél. : +33 5 56 00 98 02 

forum.montesquieu@u-bordeaux4.fr

Source: 
Université Montesquieu